Партньори
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 

Начин на заплащане

gumi-burgas.com предлага на своите клиенти два начина да заплатят закупената от тях стока. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.
 
 - Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката.
 
 - Чрез банков превод .
 
При плащане чрез банков превод , клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока  не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.
 
I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
 
Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена от Доставчика. След това представител на gumi-burgas.com  ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, за доставка на стоката и други допълнителни условия касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на посочения от вас адрес, и заплащане от Ваша страна на дължимата сума за стоката и доставката на куриера.
 
II. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД.
 
Ако сте избрали да платите чрез банков превод, ще получите Е-майл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Вие превеждате сумата по банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След това представител на gumi-burgas.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнително уточнение на мястото и часа за доставка на стоката и други условия касаещи сделката. След получаване на плащането по сметката на "Хидротерм-Петър Михайлов" ЕООД стоката ще Ви бъде изпратена.